Майбутнє нашої країни приречено: їй БУТИ вільною, сильною та розвиненою! Цю впевненість нам дарує наша небайдужа, відверта та винахідлива молодь. Вони не мають коштів, щоб самотужки допомогати своїм захисникам, так вони знаходять вихід і допомогають своїми талантами! Цього разу вихід вони знайшли в арт-кафе "Выход", організувавши там благодійний вечір "Байдужість вбиває".

Молоді поети (Тома Чунакова, Петренко Христина, Манжос Наталя, Семенюк Гануся, Хромов Анатолій), бандурист Ровенко Павло, музичні гурти (Lizard Queens, Death in Crowd, TOBI, Друже Музико) та козацькі розваги з Довгочуб Валентином біля 6-ти годин дарували настрій, тепло та надію глядачам та один одному!

Мета, з якою організатори запросили одеські таланти, досягнута! Скринька "Небайдужого народу" зібрала 1534 грн. Ці кошти ми вже витратили на придбання 80 м шлангу для переливання палива, що в нас просили хлопці з 79-ої бригади.

Велика подяка від нас та "Киборгів" організаторам цієї події: Марії Підкапці, Ігорю Чернезі, Альоні Янишевській та Андрію Латишу.

Охорона: ПС Одеса
Клуб Вихід

http://vk.com/album-87573143_211639594
http://vk.com/album-87573143_214652501