Відбувся круглий стіл за участю першого заступника Голови ОДА Олександра Терещука, заступника Голови ОДА з гуманітарних питань Сергей Колебошин, керівник обласного департаменту охорони здоров'я В'ячеслава Полясного, депутата обласної ради Анатолія Садовника , заступника голови Одеської обласної ради Юрія Демчогло, головного лікаря Госпіталя інвалідів та ветеранів ВВв Петра Волкова, Центру допомоги учасникам АТО в Одеській області, громадських організацій учасників АТО, інвалідів, Ветеранів Афганістану та ін. 

Питання круглого столу, це Госпіталь інвалідів та ветеранів ВВв (а саме діяльність, чи скоріше бездіяльність Петра Волкова як головного лікаря), та центр медико-психологічної реабілітації учасників бойових дій. 
Щодо питання діяльності пана Волкова було видно, що зацікавленості в розслідуванні його діяльності з боку представників влади - нема. Основний меседж: "ми прийшли не для того щоб когось казнити чи звільняти, нам потрібно все забути та рухатись до спільної мети, а саме створення центру медико- психологічної реабілітації". 
Щодо створення самого центру. Була створена робоча група в яку увійшли представники влади, ЦДУ АТО, та громадські організації, в завдання групи входить напрацювання для подальшого створення Реабілітаційного центру. По закінченню основної частини волонтери ЦДУ АТО та Ирина Потоцкаяпоспілкувалися з Анатолий Садовник, який коротко розповів про своє бачення центру медико-психологічної реабілітації, в більшості питань наше бачення сходиться, обговорили основні напрямки та завдання майбутнього центру, це мабудь була найбільш конструктивна частина в обговоренні болючого для області питання. 
Висновки:
1) якщо в когось є сподівання, що ми забудемо про діяльність пана Волкова, то Ви дуже помиляєтесь, якщо ми не дочекаємося перевірки його діяльності від місцевої влади, то будемо стукати у всі можливі інстанції, повірте досвід доводити почате до кінця у нас є. 
2) претенденти на посаду керівника установи, якою стане госпіталь мають подати свої проекти розвитку, в комісії обов'язково мають бути представники громадськості. 
3) очікуємо на початок роботи створеної робочої групи, створення чіткого плану та виставлення дедлайнів, бо питання реабілітаційного центру, це не питання сьогоднішнього дня, воно горить ще на вчора.
4) територія госпіталю ідеально підходить під реабілітаційний центр!!! , ми будемо уважно слідкувати, щоб при переведенні з однієї форми власності в другу не пропало ні метру землі.